fbpx

Virtualni izziv AATC

Čeprav je sezona tekaških druženj trenutno ustavljena zaradi epidemije, vam v pokalu Alpe Adria Trail Cup ponujamo alternativo. Vabimo vas, da se skupaj z nami pripravljate na čase, ko bomo lahko ponovno skupaj tekli v naravi.

Z virtualnimi izzivi želimo nadomestiti izpad UTVV pripravljalnih tur, obljubljene AATC priprave in se kljub vsem omejitvam ter odpovedani pokalni tekmi UTVV Slovenia skupaj pripraviti na naslednji 2 pokalni tekmi – Soča Outdoor Festival in Julian Alps Trail Run.

Pričnemo že 11. in 12. aprila in nadaljujemo vse do konca meseca. Ponujamo vam 3 izzive ter trening alternativo v notranjih prostorih.

Pri opravljanju treningov, vas prosimo, da se striktno držite varnostnih ukrepov (omejitev gibanja na lastno občino, izogibanje stikov z drugimi ljudmi, itd.). Verjamemo, da boste lahko s svojo kreativnostjo spoznali še marsikateri neodkriti predel svojega kraja.
Če bomo zaznali kršitve uradnih predpisov, bomo kršitelje diskvalificirali/brisali iz seznama.

Vsak sodelujoči bo prejel priznanje/plaketo. Med sodelujočimi v aprilskem virtualnem izzivu bomo izžrebali dobitnike štartnin:

  • 1x UTVV Slovenia 2021,
  • 1x Soča Outdoor Festival 2020,
  • 1x Julian Alps Trail Run 2020.

›Pojdi na virtualni izziv!